TV

dimarts, 4 d’agost del 2009

Comú de noves ojamajos a MetroFlog

A Metroflog hi han comús de Mermaids, winx, ninjes... I d'Ojamajos?
Fa molt de temps n'hi havia una, aqui us deixo la llista dels personatges, com eren i quin personatge editaven:
-L'Akira, editava varis personatges. Tenia el cabell castany i ondulat, sempre dut amb 2 cuetes. Els seus ulls eren verds, ja que aquest era el seu color.
-La Cosmito, era la Hazuki editada. Tenia el cabell castany algo llarg, amb 2 metxons i un serrell en forma de triangle. Els seus ulls eren taronjes, som el seu color. Duia ulleres.
-La Kelly, era la Doremi editada. Duia 2 monyos d'un vermell claret que estaven recollits en unes gomes blaves. El seu color era el rosa.
-En Teddy editava a en Kotake i en Masaaru. Duia el cabell verd amb 2 metxons grocs. els seus ulls eren blaus.
-La Belen era la Dorem editada. Tenia dos monyos roses lligats amb una cinta de color verd clar, el mateix color que els seus ulls. El seu color era el rosa.
-L'Anneliese era la Momoko i la Doremi editades. Era pél-roja, la seva cabellera sempre era llarga. Els seus ulls eren blaus. El seu color era el vermell.
-La Melody era l'Aiko editada. Tenia el cabell d'un blau clar i els ulls eren de color blau fosc. El seu color era el blau.
-La Chelsea era l'Onpu editada. Era morena, duia el cabell castany i normalment duia cues.
-La Zulem era la Flor editada. Era d'ulls blaus, cabell ros i acabat en vermell.
I el nou és aquest!
-La Niwami és l'Onpu editada. Sempre va amb dues petites cues ben eixerides. És de cabell curt i castany. Els ulls són grissos i el seu color és el vermell. (La Niwami és la noia de les imatges o.<)
-La Carla és la Momoko editada. Duu els ulls i el cabell blaus clars. La Momoko és la seva germana. El seu color és el blau.
-La Dori és la Doremi editada. Té el cabell llarg i negre, els ulls també són negres. El seu color és el gris.

Vols participar tu també? Fes una ojamajo inventada, fes-te un blog i comenta a alguna que ja és de la comú i que comenci la festa!
També si vols pots fer-te en fada, el float, en granota, en elefant... Pots ser qualsevol personatge d'Ojamajo Doremi editat!

1 comentari:

Carla Fernàndez ha dit...

ola!!!
soc la del metro carla_momoko y WUOU!!!+ posat al teu blog!!!fins a 1 altra!!!


Firma, o si no em posaré a plorar -ε-